Selecteer een pagina

Over ons

Snellen Barneveld is werkzaam voor bedrijven en particulieren door heel Nederland. Bent u op zoek naar een timmerman, of heeft u een klus binnen of buiten? Neem contact op met Snellen Barneveld!

Vakmanschap

Gegarandeerde kwaliteit

Eerlijke prijzen

Sinds 1990 actief in de bouw

Over Henk Snellen

Sinds 1990 actief in de verbouw en montagewerkzaamheden voor bedrijven en particulieren.

Welkom op onze website. Wij zijn een bouw en aannemersbedrijf dat zich richt op alle voorkomende bouwwerken wij zijn een klein bedrijf, maar bieden u grote mogelijkheden. Wij richten ons op de particuliere markt, maar ook in de retail verzorgen wij uw project. Door onze jarenlange ervaring in de bouw en aanverwante sector en de contact met onze onderaannemers, zijn wij in staat om uw gehele bouwproject uit te voeren. Vanaf het ontwerp, vergunningen tot aan de stoffering toe.

Zelf ben ik in 1985 begonnen als schooljongen in het grond en straatwerk, na bij enkele bedrijven te hebben gewerkt, ben ik in 1990 voor mij zelf begonnen met een stratenmakersbedrijf. Na zo’n 10 jaar ging ik mij steeds meer richten op het bouwen en de bijbehorende werkzaamheden. Tot dat ik zo rond 2008 mij helemaal ben gaan richten op de bouw. In het begin was dit vooral als zzp-er voor andere aannemers. Al vrij snel ben ik zelf ook klussen gaan aannemen, ondertussen werken we met meerdere mensen en onderaannemers, zodat we nu mogen zeggen dat een mooi bedrijf is ontstaan dat mooie en serieuze projecten uitvoert. Inmiddels is ook de 2e generatie aangetreden en werk ik samen met onze zoon. En onze drive is dat u naar uw wens woont en werkt.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje bij onze referenties, en bel of mail ons voor meer informatie.

 

Henk Snellen

 

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Bel mij

06 - 53 73 36 47

Telefoon

0342 443498

Adres

Wilhelminastraat 73,
3771 AP Barneveld

Email

Info@snellenbarneveld.nl